GoSlowBoat

Vi kör vidare på förra årets populära nyhet, den nya klassen – ”NJORD GO SLOW”

Detta är klassen för dig som gett vika för familjens tjat om en båt som ”Alla” kan vara med och åka i. För dig som sitter bakom ratten på familjens flybridgebåt och drömmer om en riktig fest med vännerna från Powerboat-tiden.
Njord’s GoSlowBoat är lösningen för dig.

Lägg till vid samma brygga som resten av NJORD GO FAST deltagarna och lämna familjen på båten medan du smyger i land på Sandhamn och låter åkturen fortsätta med gänget i baren.
Titta till familjen nån timme och smit sen iväg till Seglarn och Njords brakmiddag som avslutas med barhäng tillsammans med dina ”bröder & systrar”.

Självklart slutar det inte där, på fredag 12.00 går den gemensamma starten mot Åland. Väl där vi möts upp igen för pokalutdelning, käk (ingår inte i kostnaden) för de som vill, barhäng & Arkens Nattklubb.

Ge oss måtten på båten så ger vi dig ledigt den kvällen!!

I priset ingår båtplats på Sandhamn tillsammans med deltagarna på NJORD GO FAST, klistermärken till båten, 1 st. Njord-armband (matbiljett) som ger 2-rätters middag & inträde till Seglarns Bar.

Webtracking för övergången till Åland ingår också och möjlighet att köpa fler Njord-armband om du trots allt måste/vill ta med familjen.

ANMÄL DIN BÅT HÄR