ANMÄLAN

Sista chansen att registrera sig är 14 Juli 2020


Mailadress används till information och erbjudanden från NJORD GOFAST TEAM

BÅTEN

NJORD GO FAST REGLER&VILLKOR

 • NJORD GOFAST OFFSHORE är inte en tävling, det är en utflykt till Åland med båt. Båtägare och navigatör är ansvariga för navigering, ruttval och framförande av deras båt.
  .
 • NJORD GOFAST TEAM rekommenderar att samtliga i båten använder flytväst, att föraren har dödmansgrepp och att båten är utrustad med brandsläckare och VHF-radio.
  .
 • Arrangören: NJORD GOFAST TEAM kan inte hållas ansvarig för eventuella skador, olyckor, grundstötningar, stölder eller liknande i samband med evenemanget NJORD GOFAST OFFSHORE.
  .
 • Genom att anmäla sitt deltagande i NJORD GOFAST OFFSHORE ger man medgivande till att NJORD GOFAST TEAM insamlar och lagrar inskickade personuppgifter samt fotografier och videofilmer från evenmanget där deltagarna i båten syns. Önskar man få dessa uppgifter raderade kontaktar man NJORD GOFAST TEAM och/eller medverkande fotografer. Bilder och filmer kan komma att användas digitalt och i tryck i samband med publicering av NJORD GOFAST OFFSHORE.
  .
 • Samtliga båtar måste vara anslutna till Webtrack. ID-nummer erhålls vid inchekning.Utse en ansvarig i båten som ser till att ni har kontakt med Webtrack under hela färden.

INGA KOSTNADER FÖR ATT DELTA I
NJORD GOFAST OFFSHORE

Deltagandet i NJORD GOFAST OFFSHORE 2020 är gratis. Men du måste ändå anmäla ditt deltagande.

Om du efter anmälan inte kan delta, vänligen informera oss om det.

x
KONTAKTA OSS...

Kommentarer och frågor kan du skicka här. Vi återkommer snarast. Comments and questions can you send here. We'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt